Vegyél elő egy rossz pólót, vágd le az alját, és készülj, mert hamarosan ezzel fogsz menni bevásárolni! Ezt nem hittem volna sosem! Mindezt varrás nélkül!

Ha van egy olyan pólód amit már nem használsz, mert mondjuk kinyúlt a nyakánál, vagy csak a színe nem a régi, vagy akár itt ott már annyira elnyúlt, hogy sehogy sem áll rajtad, abból most olyan táskát készíthetsz, amilyenről nem is álmodtál.

Hirdetés
Hirdetés

Tényleg így van nem hiába mutatjuk:) Nincs más dolgod, mint keresni egy ilyen pólót, egy ollót, aztán minimális időt szánni arra amíg megcsinálod. Ilyen ötletes megoldást sosem láttam még pólóból. A végeredmény nemcsak hogy meglepő, de egyenesen fantasztikus is. Első lépésként le kell vágni a póló alsó felvarrt részét, ahol fel lett varrva, hisz az oda nem kell:) Ha ezzel megvagy, utána szintén az alját pár centire az aljától felfelé be kell vagdosni, ahogy a videóban látjátok. Ezután az egymás mellett lévő vágásokat össze kell csomózni. Ezután jöhet az ujja. Innen csak pár lépés és indulhattok vásárolni:) Varrásra nem lesz szükség, csak erre a pár mozdulatra. Ne feledd, mi megmondtuk, hogy tökéletes lesz:)

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Címkefelhő