loading...

Két egyszerű tojás! Aztán kapnak némi ecetet, Ti pedig ledöbbentek:D Aztán majd mindenki elfut két tojásért, meg egy kis ecetért! :D

loading...

Ami ezzel a két tojással történik arra senki sem számít, ez biztos. Elképesztő átalakuláson mennek túl, nem mástól mint egy kis ecettől. Aki ezt megnézi, valószínű azonnal elővesz két tojást és egy kis ecetet 😀 Ebben szinte biztosak vagyunk! De mi is ez az egész? Kíváncsiak voltak hogyan reagál az ecetre egy fehér színű és egy átlagos barnás színű tojás. Beletették mindkét tojást egy egy pohárkába. Rá lett öntve mindkettőre az ecet. Ezután le lettek fedve háztartási műanyagfóliával.

Hirdetés
Hirdetés

Aztán hagyták pihenni. Később lekerültek a fóliák. A tojást kivették és elkezdték lemosni. Szó szerint lemosták a héját. Hihetetlen, de így történt. Miután mindkét tojásról lekerült a héja, összehasonlították két másik tojással őket és elképesztő volt a méretkülönbség is. Sokkal nagyobbak lettek az ecet hatására. De ezután jött csak az amire vártunk. Ugyanis kaptak egy kis fényt! De ez még mindig nem minden. Kiderül az is, mi lett a két tojás sorsa:)

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Címkefelhő