Egy lány egy szabadtéri kávézóba ült, mikor döbbenetes dolgok kezdtek körülötte történni! Nem fogjátok elhinni mi is történt!

Egy fiatal lány párjával érkezett egy kávéházba. Helyet foglalt kinn, és várta míg párja vissza ér. Nézegette az itallapot, amikor arra lett figyelmes, hogy nem messze tőle két lány hegedűvel a kezében elkezdett játszani hangszerükön. Ekkor még nem gondolt valószínű semmire. De ezt követően ismét történt valami. Pár lépésre tőle pár srác elkezdett énekelni, de csodálatosan. Mindenki csak csodálkozott. Persze ez még mindig nem az ami miatt érdekes ez a videó. Mivel ezután jött csak a java. A lány körül már senki sem ült az asztaloknál.

Hirdetés
Hirdetés

Itt valószínű már kezdett gyanús lenni Neki. Kicsit láthatóan zavarba is volt. Mikor már egy kisebb tömeg gyűlt a lány és a fiúk közé előkerült  párja is. Méghozzá egy gitárral a kezében. Miután énekelve gitározva előadta kis műsorát, no akkor történt meg az, akire sem a lány, sem a közönség nem számított. Az hiszem bátran mondhatom, ami itt történt az sok lány álma is lett azonnal.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Címkefelhő