loading...

Egy egyszerű fehér gyertya! De ami később lesz belőle, az csodálatos! Készüljetek az ünnepekre, hisz már nincs sok idő hátra:)

loading...

A Karácsonyra a készülődést mindenki elkezdi már advent első vasárnapján! Ami már csak pár nap és itt is van! Viszont még nem vagytok elkésve semmivel sem. De hogy még jobban és még gyorsabban haladjatok, így egy kis segítséget nyújtunk Nektek ezzel a kis videóval. Egy fantasztikus asztali díszt készíthettek, egyszerűen és sok időt sem vesz igénybe. Mivel az időből mindig kevés van, és gyorsan is megy, ezzel azért behozhatjátok a lemaradást:) A végeredmény káprázatos, és most bárki az ötletet a saját ízlésének megfelelően használni tudja. Két fontos kelléke lesz a díszünknek amit ha nincs otthon előtte érdemes beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés

Ez nem más mint egy sima egyszerű fehér gyertya, és egy olyan kerek üveg, amibe a gyertya szépen elfér és nem magasabb nála. Szükség lesz azért még egy kis ragasztóra, egy kis kartonpapírra és egy ollóra is. A díszeket amiket pedig használni szeretnétek azt saját magatok választhatjátok meg. Kellemes időtöltést, és jó szórakozást:) Egy dolgot ne feledjetek, lassan kezdődnek az ünnepek:)

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Címkefelhő