A legegyszerűbb, de nagyon mutatós francia manikűr minták, amiből mindenki megtalálja a számára kedvezőt! Csináld meg Te is az egyiket:)

Minden hölgy számára fontos a szép és ápolt köröm. Ezért most francia manikűrt hoztunk Nektek. Méghozzá 10 ötletet is, milyen lehet akár most bármely hölgynek. Ki lehet próbálni, hisz ha valamelyik megtetszik akkor megcsinálhatod akár saját magadnak is. Hisz az ötlet adott:) A legjobban, de ugyanakkor a legegyszerűbbek kerültek egy körbe, amit most a kezdők is megtudnak csinálni. Hisz vannak közötte olyanok is, amik egyszerűek mert csupán egy színűek.

Hirdetés
Hirdetés

De aki már többször csinált magának, azok meg nem biztos, hogy gondoltak volna valaha ilyen egyszerű de mutatós színekre:) Megmutatjuk a technikát is, hogy hogyan lehet megcsinálni. Ami pedig kell hozzá, az nem sok minden. Egy két alap dolog, amit bármelyik fodrászkellék boltban megtalálhattok, vagy kifejezetten olyan helyen ahol lakkokat és a hozzá tartozó eszközöket lehet megvásárolni. Kellemes időtöltést hozzá:)

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Címkefelhő